Amic del Grup     Fecha  5/10/2006 16:58 
Host: 161.111.218.56    IP: 161.111.218.56    Sistema: Windows XP


Volver al foro Responder Polèmica concert Alcàsser   Admin: Borrar mensaje
 
Mensaje


He estat seguint atentament el que està ocorreguent al voltant del concert d’Alcàsser, i com a amic del grup puc garantir que la informació de la que disposa es que l’organització corre exclusivament a carrec del propi Ajuntament.

Agraïsc l’informació donada per la gent que es denomina “antifeixista” o afins, encara que estic totalment en contra de les formes, ja que amenaçant i coaccionant ens estem igualant als qui avorrim. Tenim un greu problema si qui es denominen com a màxims defensors de l’unitat de la llengua actuen així. Vuiguem o no, estan desacreditant a tot el moviment.

He comprovat les noticies de “La Vanguardia” y de “Levante-emv”, si algú ho vol corroborar per ell mateix ací te el link de “La vanguardia”:

http://www.lavanguardia.es/premium/publica/publica?COMPID=51262821905&ID_PAGINA=22088&ID_FORMATO=9&PARTICION=91&SUBORDRE=3

Les noticies del “Levante-emv” no les puc adjuntar ja que la web està feta amb “flash” i no mostra links. De tota manera, podeu visitar la web i buscar les noticies. Crec que les més interesants poden ser la de l’expulsió del GAV del CJV, i el bloqueig d’entrada al PJV (noticia del dia 01/04/2006), i la de les detencions dels membres del GAV per robatori i assalt al Casal Jaume I de Russafa (noticia del dia 28/01/2006).

La relació entre el PJV i el GAV està clara, el propi president del grup, Alejandro Esteve Caballero, es un dels membres del GAV condemnats per l’assalt al Casal Jaume I de Russafa. I el bloqueig per part del CJV respon a que aquest individu, a més d’una condemna d’un any de pressó, ha quedat inhabilitat per exercir aquest carrec. I el mantindre’l com a president es tota una declaració d’intencions per part del grup.

Siga com siga el que es sap cert es que el concert l’organitza l’ajuntament d’Alcasser, i es el propi ajuntament qui s’ha de responsabilitzar dels seus colaboradors, i no ajuntar-se amb agrupacions ilegals, en el cas de que ho siga la PJV. El grup te la responsabilitat de complir un contracte amb l’ajuntament per fer un concert de música. Si al final resulta que es vol utilitzar el grup com a instrument politic, s’estarà vulnerant aquest contracte i el grup tindria plena llibertat per decidir si vol tocar o no.

La manipulació política ha instrumentalitzat la llengua, i faccions de radicals dels dos costats ens volen fer creure que ho estàs amb ells, amb tot el pack d’idees i l’activisme que ells pretenen, o estàs clarament en contra i no mereixes cap respecte. La llibertat d’expressió i pensament es quelcom que vam aconseguir fa ja uns anys, el que pareix es que el respecte per totes les opinions de moment no ho hem aconseguit.

No per pensar que tots parlem la mateixa llengua tens perqué voler uns països catalans independents, i no per pensar que el valencià es una llengua diferenciada has de ser un fatxa.

No cal que algú ara em diga que no podem dir tot el que volem perque tan sols ho podem fer quan no coaccionem la llibertat del altre. Això son ganes de fer demagògia pura i dura.

Si realment eixe moviment, PJV, es un moviment feixista es responsabilitat de l’administració declarar-lo ilegal i no donar-li permís per organitzar actes publics. Mentre no es demostre el contrari es una agrupació que defensa el valencià com a llengua independent (pots estar d’acord o no) i res més.

Defensem la llibertat tal i com diguem i no fem l’imbècil com ens agrada dir que fan els altres...
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                               
 

Tabla de contenidos (4)
  bitXo     Admin: Borrar mensaje Fecha  7/10/2006 17:01      Responder a este mensaje Volver al foro
Host: 73.red-83-53-68.dynamicip.rima-tde.net    IP: 83.53.68.73    Sistema: MacOS
Mensaje
Re: Polèmica concert Alcàsser
1.- L'Esteve no ha estat expulsat. Ell mateix ho diu clarament: ha abandonat la direcció per decisió pròpia, i no de la pròpia organització. D'això es desprén que si hagués sigut per la PJV Esteve encara seria el seu president. De fet, la sentència va ser del gener de 2006 i tot i que se l'exigia que abandonés, este no ho ha fet fins fa unes setmanes i, com ell mateix ha comentat amablement, per decisió pròpia i no de l'organització.

2.- En el seu comentari es veu clarament que no està arrepentit dels fets i que manté el mateix odi que el motivà a fer-los. Tracta de responsabilitzar-se acudint a una sentència de fa... 10 anys(!), tot posant en el mateix sac d'eixos radicals condemnats a tots els que no som com ell, el critiquem o no participem de les seues peculiars teories anticatalanistes. És com si fa deu anys condemnen un amant de la natura i tots els altres hajam de ser uns violents per necessitat. Això denota una visió ultra extremista de la realitat.

3.- Segur que l'Ajuntament és l'únic responsable i l'únic organitzador del concert? La mateixa PJV ha penjat i difós un cartellet on es veu clarament que 1) col·labora en l'organització del concert 2) es tracta d'un acte polític celebrant "la vespra dels valencians 1707-2006".

Ací el teniu:

http://lavanc.com/lavanc/externes/fotos/4100618351646.jpg

Aposte una paella de conill i pollastre a que l'endemà del concert, si es fa, la PJV tractarà de vendre'l com una cosa pròpia. També seria interessant veure la cartelleria política i les consignes que es repartiran.

Si manteniu un contracte verbal amb l'Ajuntament per a fer un concert i este vos fica en l'embolic d'un acte ideològic, teniu tot el suport jurídic del món per a trencar-lo acusant l'altra part d'haver incomplit la seua promesa.

Salut!


[Tabla de contenidos] [Borrar Mensaje] [Responder] [Exportar] [Volver al foro]
 
 Esteve     Admin: Borrar mensaje Fecha  5/10/2006 19:41      Responder a este mensaje Volver al foro
Host: 81-203-204-31.user.ono.com    IP: 81.203.204.31    Sistema: Windows XP
Mensaje
Re: Polèmica concert Alcàsser
Yeeee, soc Esteve. Seria recomanable que deixareu de remoure merda, sobretot per als catalanistes (que ara van de pacifistes i de no haver trencat cap plat), o no vos recordeu dels catalanistes que l´Audiencia provincial condenà allà per l´any 97-98 per uns delictes i unes agressions?? Ahh, clar, aço no importa i si que importa lo que hagen pogut fer el bando contrari.

Dir-vos que ningu m´ha expulsat de la PJV, i si que pel meu conte he deixat la Presidencia, pel be de l´entitat que yo mateix he creat. Aixina es que deixeu de marejar la perdiu tots els que vos agrada intoxicar, deixeu de fer "Radio Patio" i preocupeu-vos de donar opinions contrastades i en base.

Ara el dissabte a tocar en el concert, que aixo es lo important, i deixar de donar-li importancia a tot lo que han mogut els catalanistes en este sentit. I aço si que es coaccio lo que s´ha fet en este foro, i no tampoc es una accio plenament llegal, pero des de l´anonimat se poden fer milers de coses.

Salutacions d´Alex Esteve a la gent d´este foro.

I VIXCA L´IDIOMA VALENCIÀ.


[Tabla de contenidos] [Borrar Mensaje] [Responder] [Exportar] [Volver al foro]
 
 Pere     Admin: Borrar mensaje Fecha  5/10/2006 18:22      Responder a este mensaje Volver al foro
Host: 121.red-80-58-228.staticip.rima-tde.net    IP: 80.58.228.121    Sistema: Windows XP
Mensaje
Re: Polèmica concert Alcàsser
A part de tot açò podries afegir que el component de la PJV va ser expulsat només tindre coneiximent la Junta Directiva d´aquesta entitat, i que les rel.lacions entre GAV i PJV són nul.les i hòtils des del primer moment,llavors sinó no tindria sentit fer dues associacions iguals, ja que aquestes dos entitats plantetgen ideologies diferents, encara que puguen estar d´acord amb un secessionisme. Diguem la veritat i no la deixem a mitges, cal actuar realment en qui s´ho mereix, i no en altres que han pogut heretar el que altres feren. Esteu actuant malament amb aquesta gent i sempre ho faig des del meu posicionament i actuant legalment,el que no hi ha que fer és culpar a tots per el que va fer un personatge com l´Esteve aquest.
Per altra banda si en teniu un contracte verbal amb l´ajuntament d´Alcàsser que és qui ho patrocina, haureu de parlar-hi amb ells, per no trencar el mateix,és molt injust que per un comportament tan infantil al meu parer per part d´alguns que escriuen per ací, es faça boicot a un acte, donem un marge de confiança a aquesta gent i pensem la professionalitat dels grups.[Tabla de contenidos] [Borrar Mensaje] [Responder] [Exportar] [Volver al foro]
 
 Amic del Grup     Admin: Borrar mensaje Fecha  5/10/2006 18:41      Responder a este mensaje Volver al foro
Host: 161.111.218.56    IP: 161.111.218.56    Sistema: Windows XP
Mensaje
Re: Polèmica concert Alcàsser

Benvolgut Pere, no he posat que l'Esteve havia estat expulsat perque no ho sabia. No hi ha molta informació en la web del PJV. El que he escrit abans es el que he pogut recopilar en una vespradeta de búsqueda per internet. I com te n'hauràs adonat, no estic massa posat en el tema. De totes formes, l'aclariment es molt bo i es un punt molt a favor de la PJV.

També vuic dir que jo no parle en nom del grup, es més, tampoc se si saben que he escrit en el foro. El meu escrit es un posicionament únicament meu, i no te per que ser el mateix que pensen els del grup. Encara que pense que ells també opinaran d'una manera semblant.


[Tabla de contenidos] [Borrar Mensaje] [Responder] [Exportar] [Volver al foro]
 


Volver Responder
 
Nombre
E-Mail
Asunto
Web
Enlace a una
imagen
Notificar por e-mail respuestas.

Mensaje    

En responder...
  Seguir en este debate     Volver al índice

iniciobiografiafotosconciertosnoticiasletrasdescargacontactoprensalinkstiendaforoagradecimientoslibro de visitasmyspace
HNS